Loading
  • Po przerwie….

    No i znowu zapomniałam o blogu. Ale nowy rok, trzeba to zmienić.
    Przepraszam Was bardzo, przepraszam!
    Mogę się usprawiedliwić? Pracuję. Dużo pracuję. Od połowy roku 2014 jestem właścicielką bistro na Saskiej Kępie w Warszawie. I uwerzcie mi, bycie szefem jest pracą na pełny etat a nie leniuchowaniem. Mimo, że mam pracowników to samo się nic nie zrobi.
    Moja pasja do fotografowania nie ustała, ba w tym roku postanowiłam rozwinac zamiłowanie. W maju idę na warsztaty fotograficzne. I to nie byle jakie: fotografia jedzenia. Czyli związane z gastronomią w której teraz pracuję.
    Czyli w sumie realizuję swoje marzenia 🙂 Bo gastronomia mnie zawsze kręciła.

    Well, again, I forgot about the blog. But the new year, I need to change it.

    I’m sorry you very much, sorry!

    I can justify? I work. I work a lot. Since mid-2014, I am the owner of a bistro in Saska Kępa in Warsaw. And believe me, being a boss is a full-time job and not laziness. Although workers have the same thing will not do anything.

    My passion for shooting did not cease, indeed this year I decided to expand passion. In May I go to the photography workshops. And not just any photograph food. That is associated with gastronomy where I work now.

    So all in all realize my dreams 🙂 Because I have always revolved gastronomy.

    A oczy? No niestety oczy przez aktualną pracę zostały troszkę zaniedbane.
    Owszem, wykonuje zlecenia i to na czas, ale weny tworczej mam zdecyowanie mniej. Ale nadal kocham tworzenie i staram się coś tam zawsze spłodzić.

    And the eyes? Well, unfortunately, my eyes by the current work has been a little neglected.Yes, and it takes orders on time, but the inspiration I have far less creative. But I still love to create and I try to always do something.

    I pamietajcie, zawsze na bierząco wrzucam cos na facebooka i Flickra 🙂

     And remember that always updated throw something on facebook and Flickr 🙂

  • Może również spodoba Ci się

    No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    W celu zachowania najwyższej jakości usług wykorzystujemy informacje przechowywane w plikach cookies. Zmiany zasad korzystania z plików cookies można dokonać w ustawieniach przeglądarki.
    Polityka Cookies
    Zarządzanie plikami cookies
    OK